Eihän yhdessä projektissa ole tarpeeksi haastetta nukkekotiharrastajalle... Olen jo jonkin aikaa miettinyt Lundbyn ostoa ja remontointia tyttärelle (joka tosin on vasta 1,5v). Eilen kirpparilla sattui olemaan Lundby myynnissä. Pitihän se sieltä korjata talteen. Kunnoltaan talo on varsin hyvä, katossa on hieman piirrustuksia ja yhdessä seinässä pieni heppatarra muuten ihan ok. Pohjassa oli tarra missä oli vuosiluku 2003. Hintaa talolla oli 20 euroa mutta tinkimisen jälkeen maksoin siitä 15.

855986.jpg

Äitiiii...ammu... Sillä aikaa kun lämmitin ruokaa keittiössä oli taloon jo muuttanut kaikki leikkieläimet ja ukkelit. Hyvin tuntuu sujuvan leikit ilman remonttiakin...

Sitten jotain omaa. Keskeneräsiä ei sais kyllä näytellä mutta kun vihdoinkin on jotain syntymässä niin pakko hehkuttaa välillä. Ostin heinäkuussa äidille uuteen kotiin tupaantuliaislahjaksi tuulimyllyn ja sain ajatuksen että semmonen pitää tehdä myös 1:12. Tästä se lähti:

856021.jpg

Sormet on kun nippu nakkeja siksi liimasin tikut ensin suoraan paperille. Nyt ollaan tässä vaiheessa:

856034.jpg

Seinät on irrotettu paperista ja sahattu oikeaan kokoon. Seuraavaksi pitäisi tehdä katto ja siivet. Toivottavasti tämä pääsee jo ensi kesän tuulia testaamaan ;)