Kävästiin eilen miehen kanssa Tallinnassa hoitelemassa asioita. Kuinkas ollakaan mukaan jäi yhtä ja toista miniä. Paikallisessa Tiimarissakin oli poikettava. Sieltä ostin pienen laatikollisen erilaisia kodinhoitovälineitä, laatikollisen kurpitsoja ja puutarhanhoitovälineitä. Näissä taitaa olla mittakaava vähän suurempi kuin 1:12 mutta ei haittaa. Heti piti myös laskea paljonko tuli säästöä Suomen Tiimarin hintoihin verrattuna: 2,70 euroa. Kyllä kannatti matkustaa ;) Tässä Tiimarin ostokset:

766392.jpg

766396.jpg

Vanhasta kaupungista Nukupoodista ostin muumiperheelle mukit. Hintaa mukeilla oli 20 kruunua kappale eli 1,30 euroa.

766403.jpg

Meillä oli vielä vähän aikaa ennen paatin lähtöä ja päätettiin ajankuluksi kävellä Sadamarketin läpi. Hyvä että mentiin sillä sieltä löysin oman suosikkini eilisistä ostoista. Pikkuruinen lasinen norsu. Samassa paikassa oli yllin kyllin muitakin pikkiriikkisia lasihahmoja mutta norsu "hyppäsi" heti silmään. Norsu maksoi euroissa 1,90. Isäntä kyllä väitti ettei nukkekodissa voi olla norsua mutta ainakin Muumitalossa voi.

766414.jpg

Omat mineilyt tuntuu olevan ylipitkällä kesälomalla mutta onneksi silloin voi nauttia muiden tekemistä jutuista ja vaikka shoppailla muilla mailla. Ei taida olla Virossa ainakaan toistaiseksi nukkekotijutut eikä mineily kovin suosittua kun melkein suurennuslasin kanssa sieltä saa minijuttuja etsiä. Pitäisi lähettää muutama nukkekotikärpänen sinnekin lentelemään että saataisiin harrastusta leviämään.