Äiti muuttaa toiseen taloon ja hain viimesiä tavaroitani pois äidin luota. Hauskaa ja muistoja riitti yllin kyllin. Tavaroista löytyi mm. rottinkikalusto, taitaa olla barbikokoa.

675298.jpg

Yksi parhaista aarteista oli peltinen hella jolla olen monet kahvit keittänyt nukeilleni. Ajansaatossa on takalevy hävinnyt eikä uuninluukku pysy kiinni (teipattu kuvauksen ajaks). Vähän kun siistin niin taas kelpaa leikkiin. Tämäkin barbikokoa.

675312.jpg

Tavaroissa oli myös kolme kohtalaista laatikkoa pääsiäismunan yllätysleluja. Läräsin kaikki läpi ja irrottelin pyöriä ja muita osia millä luulen olevan vielä käyttöä, joitain sinälläänkin käyttökelpoisia juttua siellä oli. Tässä yksi kuva siitä aarrekasasta.

675322.jpg

Hamsterin vikaa mulla on ollu aina ja löysin vanhoista tavaroistani lasisen hajonneen tuulikellon. Olin jo heittämässä sitä pois kun hoksasin että yksittäisistä kelloistahan saa vaikka lamppuja nukkekotiin.

675331.jpg

Tässä vielä kuva yksittäisestä kellosta.

675339.jpg

Mun vanhan nukkekodin ja kalusteet äiti oli jo ehtinyt viemään uuteen taloon. Jossain vaiheessa tuon nekin kotiin ja kunnostan talon tyttärelleni leikkeihin. Tällainen muistojen kirjo tällä kertaa. Kun vaan löytäisi aikaa näistä jutuista syntyneiden uusien ideoiden toteuttamiseen (ja sais ne miljoona vanhaakin ideaa toteutettua :))